Skoči na glavno vsebino
+386 3 818 33 20 - Vrtec Podčetrtek, Trška cesta 66, 3254 Podčetrtek os-podcetrtek@guest.arnes.si

V petek, 7. maja 2021 smo obeležili 10. obletnico Vrtca Podčetrtek v novih prostorih. Leta 2011 je bil na ta datum  za naš vrtec velik dan. Občina Podčetrtek je odprla nov vrtec, enega izmed najlepših in najbolj sodobno opremljenih v Sloveniji. Prva sta si vrtec ogledala župan Peter Misja in šolski minister dr. Igor Lukšič. Ravnatelj OŠ Podčetrtek, mag. Darko Pepevnik je vodil program, ki so ga pripravili otroci vrtca in Osnovne šole Podčetrtek.

Po programu je sledilo svečano odprtje novih prostorov vrtca. Prvi, manjši trak so prerezali najstarejši dekle in fant vrtca ter šole, prva vzgojiteljica Elizabeta Plohl in prva pomočnica vzgojiteljice Jožica Boslič. Za njimi pa so veliki trak prerezali župan Peter Misja, minister dr. Igor Lukšič in pomočnica ravnatelja za vrtec Herta Počivavšek. Sledil je ogled vrtca za goste, ter druženje pod šotorom na šolskem igrišču.

Glede na trenutne razmere je bila proslava ob 10. obletnici onemogočena. Kljub slabemu vremenu je bilo petkovo dopoldne v našem vrtcu praznično. V vsakem oddelku so praznovali 10. rojstni dan vrtca v novih prostorih, tako je bilo petkovo dopoldne prepleteno s pesmijo, plesom, ustvarjanjem… končalo pa se je s prazničnim kosilom.  Za to priložnost smo otroci in strokovni delavci posneli skupno pesem Lenčke Kupper Mi smo otroci enega sveta.

(Skupno 548 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost