Skoči na glavno vsebino
+386 3 818 33 20 - Vrtec Podčetrtek, Trška cesta 66, 3254 Podčetrtek os-podcetrtek@guest.arnes.si

Spoštovani starši!

Z jutrišnjim dnem nadaljujemo z izvajanjem dejavnosti v polnem obsegu. Zahvaljujemo se vam za dosledno upoštevanje priporočil NIJZ, kajti le tako lahko upamo, da se bo stanje izboljšalo in ostanejo vrtci odprti.
Delo v oddelkih bo še naprej potekalo v »mehurčkih«, jutranjega in popoldanskega združevanja oddelkov ne bo. Hvala, da upoštevate javljene prihode in odhode otrok, saj se le tako lahko izvaja vsaj del sočasnosti.

V okrožnici MIZŠ št. 6030-1/2021/17 so navedene naslednje informacije za delovanje vrtcev od 1. 2. 2021, dalje. Citiram razdelek na drugi strani okrožnice:

»Vrtci, ki se nahajajo v »rdečih« regijah, nadaljujejo z izvajanjem dejavnosti v polnem obsegu, ob upoštevanju preventivnih zaščitnih ukrepov za zajezitev širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2.
V »črnih« regijah, v katerih je  z odlokom začasno prepovedano zbiranje ljudi v vrtcih in vrtec zagotavlja le nujno varstvo, bodo starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, plačila oproščeni. Pravno podlago določa Zakon o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije COVID-19 (Uradni list RS, št.175/20in203/20–ZIUPOPDVE).«

Vključno z okrožnico razumemo, da  je brezplačen vrtec samo  v »črnih regijah«.

Hvala za razumevanje.
Pazite nase in ostanite zdravi.

(Skupno 134 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost