Skoči na glavno vsebino
+386 3 818 33 20 - Vrtec Podčetrtek, Trška cesta 66, 3254 Podčetrtek os-podcetrtek@guest.arnes.si

Spoštovani starši.
Žal situacija z epidemijo še ne dopušča, da bi se vrtci odprli. Po sklepu Občine Podčetrtek o določitvi izjem od zaprtja vrtcev bomo nujno varstvo izvajali v oddelkih v Podčetrtku. Za uveljavljanje pravic do nujnega varstva morata oba starša oziroma starši samohranilci vrtcu predložiti potrdilo delodajalca o upravičenosti do nujnega varstva otrok, ter podpisano izjavo, da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženimi osebami.

Po priporočilih NIJZ v vrtec pripeljite le otroke, ki so brez znakov okužbe dihal (nahod, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana temperatura, izguba/sprememba vonja ali okusa…). Prav tako naj v vrtec ne prihajajo, če živijo z osebo, ki ima simptome oz. znake, ki so pripisljivi bolezni COVID -19, ali če živijo z osebo, ki je v izolaciji zaradi bolezni COVID -19.

Izpolnjeno prijavnico za nujno varstvo, pošljite na e-mail urska.sovinc@os-podcetrtek.si do petka, 11. 12. 2020, do 17. ure. V primeru, da otrok zboli ali nujnega varstva več ne potrebujete nas prosim obvestite.

Na podlagi prijav bomo oblikovali manjše skupine. Otroci bodo cel dan v isti igralnici, zato se držite prihoda in odhoda otroka, kot ste ga zapisali na prijavnici.

V času zaprtja vrtca bodo starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, plačila oproščeni.

Želimo vam, da ostanete zdravi in se imate lepo. Če pa potrebujete našo pomoč  prosim sporočite na urska.sovinc@os-podcetrtek.si , ali pa se obrnete na našo svetovalno službo katja.starcek-erjavec@guest.arnes.si in mojca.vresak@os-podcetrtek.si .

Vabimo vas, da redno spremljate spletno stran vrtca, kjer strokovni delavci tedensko objavljajo dejavnosti za otroke.

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost