Skoči na glavno vsebino
+386 3 818 33 20 - Vrtec Podčetrtek, Trška cesta 66, 3254 Podčetrtek os-podcetrtek@guest.arnes.si

Spoštovani starši!

Vlada je v danes, zaradi aktualnih epidemioloških podatkov podaljšala vse ukrepe, zato v naslednjem tednu izobraževanje na daljavo ostaja na vseh ravneh izobraževanja, vrtci pa bodo še vedno zagotavljali le nujno varstvo otrok.

Po sklepu Občine Podčetrtek o določitvi izjem od zaprtja vrtcev bomo nujno varstvo izvajali v oddelkih v Podčetrtku. Za uveljavljanje pravic do nujnega varstva morata oba starša oziroma starši samohranilci vrtcu predložiti potrdilo delodajalca o upravičenosti do nujnega varstva otrok, ter podpisano izjavo, da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženimi osebami.

Po priporočilih NIJZ v vrtec pripeljite le otroke, ki so brez znakov okužbe dihal (nahod, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana temperatura, izguba/sprememba vonja ali okusa…). Prav tako naj v vrtec ne prihajajo, če živijo z osebo, ki ima simptome oz. znake, ki so pripisljivi bolezni COVID -19, ali če živijo z osebo, ki je v izolaciji zaradi bolezni COVID -19.

Izpolnjeno prijavnico za nujno varstvo, pošljite na e-mail urska.sovinc@os-podcetrtek.si   do petka, 4. 12. 2020, do 17. ure. V primeru, da otrok zboli ali nujnega varstva več ne potrebujete nas prosim obvestite.

Na podlagi prijav bomo oblikovali manjše skupine. Otroci bodo celi dan v isti igralnici, zato se držite prihoda in odhoda otroka, kot ste ga zapisali na prijavnici.

V času zaprtja vrtca bodo starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, plačila oproščeni.

Pazite nase in ostanite zdravi.

(Skupno 148 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost