Skoči na glavno vsebino
+386 3 818 33 20 - Vrtec Podčetrtek, Trška cesta 66, 3254 Podčetrtek os-podcetrtek@guest.arnes.si

Spoštovani starši.

Vladni ukrepi za omejevanje širjenja novega koronavirusa bodo podaljšani za en teden. Po sklepu Občine Podčetrtek o določitvi izjem od zaprtja vrtcev bomo nujno varstvo izvajali v oddelkih v Podčetrtku.

Do nujnega varstva otrok so upravičeni starši, ki delajo pri delodajalcih, ki opravljajo dela, ki so pomembna za delovanje družbe in države in jim delodajalec v času zaprtja vrtcev zaradi začasne prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, ne more omogočiti dela na daljavo.

Za uveljavljanje pravic do nujnega varstva morata oba starša oziroma starši samohranilci vrtcu predložiti potrdilo delodajalca o upravičenosti do nujnega varstva otrok ter podpisano izjavo, da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženimi osebami.

Po priporočilih NIJZ v vrtec pripeljite le otroke, ki so brez znakov okužbe dihal (nahod, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana temperatura, izguba/sprememba vonja ali okusa…). Prav tako naj v vrtec ne prihajajo, če živijo z osebo, ki ima simptome oz. znake, ki so pripisljivi bolezni covid-19, ali če živijo z osebo, ki je v izolaciji zaradi bolezni covid-19.

Izpolnjeno prijavnico za nujno varstvo, pošljite na e-mail urska.sovinc@os-podcetrtek.si   danes, 30. 10. 2020, do 17. ure.

Prosimo, da spremljate spletno stran vrtca.

Pazite nase in ostanite zdravi.

(Skupno 378 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost