Skoči na glavno vsebino
+386 3 818 33 20 - Vrtec Podčetrtek, Trška cesta 66, 3254 Podčetrtek os-podcetrtek@guest.arnes.si

Spoštovani starši.

Obveščamo Vas, da bodo vsi oddelki vrtca na lokaciji Pristava pri Mestinju zaprti od 1. 7. 2024 do 23. 8. 2024. Oddelki iz Pristave pri Mestinju se bodo v tem času pridružili oddelkom v Podčetrtku.

Glede na vašo že javljeno prisotnost otrok in s tem zmanjšano število otrok med poletnimi meseci bomo oddelke združevali, prav tako se bo zaradi koriščenja letnega dopusta menjeval kader v oddelkih.

Želimo si, da bo organizacija dela med poletnimi meseci potekalo nemoteno, zato smo v spodnji tabeli pripravili načrt združevanja oddelkov. V primeru, da bo prihajalo do sprememb v številu prisotnosti otrok, lahko pride tudi do spremembe v načrtu.

 

Ob tej priložnosti bi vas radi ponovno spomnili na pravočasno javljanje odsotnosti otrok. Za čas, ko otrok ne obiskuje vrtca, se cena programa zniža za stroške neporabljenih živil za 2,00 EUR na dan. Javljena odsotnost otroka se upošteva do 8.30 ure.

Vsem otrokom in staršem želimo vesele, brezskrbne in vroče počitnice. Naj bo to čas, ko si naberemo novo energijo, si vzamemo čas zase in svoje najdražje ter skupaj ustvarimo neprecenljive spomine.

 

 

 

slika-plakat: otroci oddelka 2 pod mentorstvom Dragice Koprivc

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost