Skoči na glavno vsebino
+386 3 818 33 20 - Vrtec Podčetrtek, Trška cesta 66, 3254 Podčetrtek os-podcetrtek@guest.arnes.si

Lija Lipošek
Lija sporoča, da pogreša vrtec, prevsem druženja in igro s prijatelji. Sicer pa je Lija doma, uživa in je na polno zaposlena. Veliko so zunaj, naučila se je celo rolat. Sporoča, da so zdravi in upa da tako ostane. Pošilja vam fotografije, kako je pomagala svoji sestrični pri ustvarjanju za šolo. S pomočjo Lijine mamice, pa so ustvarile torto za Lijo.

Jerneja Lupše
Jerneja je pobarvala prikupen šopek rožic. Sporoča da pogreša vrtec in da se veseli ponovnega snidenja z nami.

David Runjak
David pošilja vsem v vrtec lepe pozdrave, poljubčke in pravi, da nas že kar malo pogreša. Je pa polno zaposlen saj kuha, peče, vrtnari, piše, riše, ustvarja, se igra zunaj in vozi kolo.

Gabriel Kurila
Gabriel pogreša svoje prijatelje in vzgojiteljice. Sporoča, da se ima doma zelo lepo. Naučil se je voziti voziti kolo brez pomožnih koleščkov in veselo kolesari po bližnji okolici. Največ časa preživi v peskovniku skupaj s sestrico. Seveda tudi ustvarja; malo reže, riše, piše in barva. Upa, da se kmalu srečamo.

Izabela Bovha
Izabela sporoča, da so vredu, da se imajo lepo in da uživajo v skupnih trenutkih. Skupaj se igrajo, rišejo, ustvarjajo, pojejo, plešejo, se veliko sprehajajo na sončku, kuhajo.., skratka poskušajo čim bolj izkoristiti te trenutke, ko so lahko skupaj. Seveda pa Izabela tudi pogreša vrtec, prijatelje in vzgojiteljice večkrat omeni. Večkrat povpraša, če bo jutri že konec korona virusa in bo lahko šla v vrtec. Vsem pošiljajo lepe pozdrave in želijo, da ostanete zdravi in se kmalu vidimo.

Izak Lipnik
Izak sporoča, da se ima doma zelo lepo in da uživa v skupnem času s starši. Vsi so zdravi, kar je najbolj pomembno. Kljub temu pa že pogreša prijatelje in vzgojiteljice iz vrtca, zato se večkrat pozanima kdaj bo konec korona virusa in bo spet lahko prišel v vrtec. Doma je veliko zunaj, hodi na sprehode, se vozi s skirojem, rad kaj nariše, najrajši pa igra družabne igre in pomaga mamici pri peki. Izak z družino vse skupaj lepo pozdravlja, ter vam želijo, da ostanete zdravi in da se kmalu spet srečamo.

Zoja Kampuš
Zoja sporoča, da že zelo pogreša vrtec, tako vzgojiteljice, s katerimi se že dolgo ni videla in predvsem pa prijatelje. Z nekaterimi prijatelji iz vrtca so izvedli video klic, kjer so se videli in poklepetali. Res se pogrešajo in si želijo druženja. Zoja je doma veliko zunaj. Skupaj s svojo družino se igra, ustvarja, kuha in počne veliko zanimivih stvari, tako da dan hitro mine. Zoja sporoča da so zdravi in nam želi da tudi ostali ostanemo zdravi in da se kmalu srečamo.

Lovro Hlupič
Lovro sporoča, da se ima doma lepo. Veliko je zunaj na sončku, ustvarja in se igra s svojo sestrico Lili. Zelo rad pomaga staršem pri zunanjih opravilih, kjer je v veliko pomoč. Odločil se je, da se bo naučil napisati svoje ime in je zelo navdušen nad uspehom. Vse lepo pozdravlja in želi da ostanete zdravi.

Lili Hlupič
Lili je zelo družabna, zanimiva, igriva, rada poje in pleše. Njena najljubša pesmica je trenutno od Ribič Pepeta – Zvonček, to nekajkrat na dan zapoje in zapleše. Veliko riše in seveda je rada zunaj.

Timotej Škorjanc
Timotej zelo pogreša vrtec. Drugače pa uživa, veliko je s svojo mamico in atijem, kjer se igrajo in pojejo.

Maša Vajdič
Maša pogreša vzgojiteljice in svoje prijatelje, s katerimi se je igrala in z njimi ustvarjala. Živi na podeželju, kjer je veliko kmetijskega zemljišča in veliko domačih živali, kar ji najbolj ugaja. Velikokrat se pelje z traktorjem (še posebej v tem času, ko se je pričela setev), včasih tudi kaj postori skupaj z atijem v bagru, vsak dan pri babici pogleda vse domače živali, pobere jajca in podobno. Z mamico je začela kolesariti, pri čemer je zelo navdušena. Če so pa dnevi bolj mrzli ali deževni, pa v hiši pojejo pesmice in plešejo, zlagajo lego kocke, rišejo ali kaj podobnega. Ni dolgo tega, kar je zapadlo nekaj snega, tako da jim je le uspelo narediti majhnega snežaka.

Tia Volavšek
Tia preživlja svoj čas zunaj tako, da raziskuje v naravi, ustvarja z bratcem Filipom in v kuhinji nudi pomoč pri pripravi. Glasbene spretnosti pridobiva z igranjem na kitaro. Izkoristila je tudi zapadli sneg.

Jakob Kosi
Jakob je prva dva tedna vrtec zelo pogrešam, potem pa se je že navadil na to, da smo doma. Pomaga pri hišnih opravilih, njegovo najljubše mesto pa je na kupu vzglavnikov.

Nala in Alina Šelekar
Pri Alini in Nali izkoriščajo lepo vreme in dneve preživljajo v naravi. Seveda pa tudi ustvarjajo. Rišejo, barvajo, izdelali sta zmaje in jih preizkusili ob vetrovnem dnevu.  V tem času je Nala upihnila 2.svečko na torti, ki sta jo mamici pomagali speči obe punci.

Matej Čater
Pri Mateju sporočajo da je že tako, da pogosteje omenjajo vrtec, a doma jim vsekakor ni dolgčas, vedno več oz. bolj zgodaj so zunaj. Matej je osvojil poganjalčka in se z njim vozi na sprehode, pleza na plezalu, se rad gunga , če je njegov čas za počitek, včasih tudi v gugalnici zaspi. Matej zelo rad piha regratove lučke, ustvarja z vodenimi barvami, se vozi s poganjalčkom in pleza.

Jakob Jug
Ker so Jakobovi starši v službi in želijo, da babica in dedi ostaneta zdrava, večino časa preživi pri  teti in stricu, kjer se igra s svojo sestrično in bratrancem. Drugače pa že zelo pogreša prijatelje in vzgojiteljice, zato že komaj čaka, da gremo nazaj v vrtec.

Žana Lipošek
Žana zelo pogreša vzgojiteljici, Katjo in Vesno. Mamico vsak dan sprašuje: »Kje je moja Katja? Grem k Katji?«. Usvojila je tudi pesmico »Jaz sem mala roža«, ki jo je malo priredila in zapela »Jaz sem mala roža, roža Katjina …«. Posnetek je poslala vzgojiteljici Katji. Žana drugače uživa doma, skupaj s sestrico Lijo, ter sestrično Tijo jim ne zmanjka idej ter dogodivščin. Vsem pošiljajo lepe pozdrave in ostanite zdravi.

Julija Juhart
Družina Juhart-Filipančič sporoča, da so zdravi in da uživajo v čudovitih, mirnih, sončnih dneh. Julija je bila zelo vesela sporočila vzgojiteljice, pravi, da pogreša vrtec in vzgojiteljice in se dostikrat spomni na kakšen dogodek /igrico/ dogajanje v vrtcu. Pri družini Juhart – Filipančič, ob treh nadobudnih, zelo aktivnih, radovednih in nagajivih treh puncah ni nikoli, res nikoli dolgčas, aktivnosti je vsak dan na pretek, še zmanjka časa za vse, kar bi rade počele. Julija in njena družina upa, da se kaj kmalu spet vidimo! Lepo vas pozdravljajo.

Vanja Debelak
Vzgojiteljici Katji se je oglasila Vanja Debelak. Skupaj s starši in sestricami, Kajo in Manjo, uživa v pomladnih mesecih, pomaga pri raznih opravilih na kmetiji. Vanja pogreša vrtec in upa da se kmalu vidimo.

Karin Vavričuk
Karin uživa v novi vlogi – vlogi velike sestrice, tako da je pri njih pestro in vsem dnevi hitro minevajo.
Manca Planinc
Manca v času zaprtju vrtca uživa doma. Sprva ji je vrtec zelo manjkal, zdaj pa se je že čisto navadila biti doma. Večkrat se še spomni na vzgojiteljice, vzgojitelja in prijatelje iz vrtca. Doma se aktivno vključuje v vsa opravila – gospodinjska, dela na vrtu z atijem pa skupaj tudi kaj popravita. Veliko časa preživimo zunaj in raziskujemo naravo. V času karantene je vpihnila tudi 2. svečko, komaj pa čaka, da bo lahko imela veliko roza zabavo z roza torto.

Aleks Rep
Aleks sporoča, da že pogreša gospo Katjo in gospo Vesno. Zelo uživa doma z atijem in mamico. Veliko je zunaj, malo kdaj pa kdaj pomaga staršema. Veliko se vozi s poganjalcem, nabira rožice za mamico in atija. Mamici pomaga tudi kuhati. V vrtu je posejal svojo prvo solato in jo pridno zaliva ter komaj čaka, da prikuka ven. Ko sta z mamico v hiši se igra s kinetičninim peskom, plastelinom, riše z barvami. Aleks komaj čaka, da se vidimo.

 

Zara Namurš
Zara že zelo pogreša svoje prijatelje iz vrtca in vzgojiteljice, drugače pa ji ni preveč dolgčas – veliko časa preživi zunaj, pobira jajčke, včasih jo ati pelje na traktorju, gre z babico in dedijem v vinograd in malo na obisk k drugi babici in dediju v Šmarje, zdaj se tudi že igra s sosedom in s sestričnami. V tem času je tudi upihnila svečke na torti, ki jo je naredila mami in je zdaj stara že dve leti.
Dnevi kar hitro minevajo, se pa že veseli, da bo vrtec spet odprt in se bomo lahko ponovno družili.

Žan Brundič
Vzgojiteljici Katji se je oglasil Žan Brundič. Pogreša vzgojiteljici ter prijatelje v vrtcu. Uživa v pomladnih mesecih v naravi in po svojih močeh pomaga pri raznih opravilih.

Ana Perkovič
Ana že zelo pogreša vrtec in komaj čaka, da se spet vidite. Ji pa doma vseeno ni dolgčas, ker hoče početi vse kot Ema. Pošilja poljubčke in nekaj slikic. V teh skoraj dveh mesecih je Ana dopolnila 5 let, se naučila kolesarit brez pomožnih koles, rolat in “skoraj” že izgovori črko R. Da se ve, da delamo na daljavo. 😉  Pa še vsak dan nam pove, da pogreša Žigeca.

Tian Cverlin
Tian pošilja vsem lepe pozdrave, vzgojiteljici Sanji pa je narisal risbico s sporočilom, da jo ima rad.

Tija Kajba Tija sporoča, da doma, v krogu družine uživa, kjer pa rišejo, pišejo, pečejo ,delajo naloge in hodijo na sprehode. Tija pa seveda pogreša vrtec.

Luka in Ana Čater
Luka in Ana sporočata, da pogrešala vrtec, čas doma pa v družbi bratca in sestrice preživljajo zelo aktivno. Posadili so jagode, slive in Luka jih pridno zaliva. Skupaj kot družina gredo na kak pohod, pri vsakdanjih opravilih pa si vsi družinski člani zelo veliko pomagajo (priprava orehov za potico, priprava zelenjave, naredili so si sadna nabodala). Prav tako veliko ustvarjajo in med drugim so naredili tudi papirnate krožnike, vsak svojo mavrico kot simbol upanja v teh časih.

Lan Štukel
Lan sporoča, da že malo pogreša vrtec. Doma pomaga pri različnih opravilih (peka palačink polža, zalivanja drevesa, skrb za nasad na balkonu, ki je že obrodil rodove-solato).

Špela in Lucija Žagar
Spela in Lucija sporočata da zelo pogrešata vrtce in obe vzgojiteljice. Vse lepo pozdravljata.

Lovro Pintar
Lovro sporoča, da že zelo pogreša vrtec. Se mu pa tudi doma vseskozi dogaja, kjer zelo uživa. Z bratcem Andražem in starši je obeležil dan Zemlje z daljšim pohodom. Vse lepo pozdravlja.

Miha Planinc
Miha sporoča, da se mu doma skoz nekaj dogaja, čeprav občasno pove, da pogreša vrtec in prijatelje. Z mamico je odšel na sprehod v gozd, blizu vrtca, kjer se je zaigral na gozdni jasi, kamor zahajamo tudi s prijatelji iz vrtca. Drugače pa zelo rad pomaga pri zunanjih opravilih (pospravljenje drv, opravila na polju…), lovi ribe na stričevem ribniku in zelo uživa na sprehodih, potem ko ga le prepričamo kako so super in zdravi.

Neža Volavšek
Neža sporoča, da vse v vrtcu pogreša in upa, da se še vidimo v tem šolskem letu. Doma veliko časa preživi zunaj, hodi na daljše sprehode in skrbi, da so odpadki v smetnjaku.   Nabrala je tudi darove, ki nam jih ponuja naša narava – smrekove vršičke.  Stekleni kozarec so nato doma izmenično napolnili z vršičke in sladkorjem, ga dali na sonce in sedaj čakajo, da se naredi sirup, ki jim bo v pomoč pri kašlju.

Irina Škorjanec
Irina sporoča, da pogreša družbo otrok v vrtcu. Čas doma si krajša s sprehodi, vožnjo s kolesom, delom na vrtu, ustvarjanjem v stanovanju, kuhanjem, igranjem zdravnika, frizerja,…vsem pošilja en sončen pozdrav iz Podčetrtka.

Nejc Trupaj
Nejc sporoča, da doma uživa, malo pa tudi pogresa vrtec in prijatelje, ki jih vse lepo pozdravlja.

Aleks Šelekar
Aleks sporoča, da doma pridno spremlja spletno stran vrtca in da včasih tudi kakšno stvar naredi. Prav tako pa doma pridno pomaga pri različnih opravilih, v dokaz pošilja sliko slastnih mafinov.

Filip Škorjanc
Filip sporoča da pogreša vrtec in prijatelje, da dneve veliko preživlja zunaj v okolici hiše, hkrati pa si želi, da se zadeve normalizirajo in da se še vidimo v vrtcu pred septembrom.

Ana Prah
Ana vse lepo pozdravlja, sporoča, da doma uživa s svojimi živalskimi prijatelji, skrbi za svoj vrt, pred kratkim pa jo je razveselil metuljček, ki se je razvil iz njene gosenice.

 

Žiga Spital
Žiga se v času karantene zunaj rad guga na gugalnici ter z Anžetom in mamico hodi opazovat atija, ki dela na novi hiši. Skupaj so očistili tudi ribnik, pri čemer pa je bilo potrebno uloviti vse ribice. Zunaj pa brez traktorja tudi ne gre, zato Žiga večkrat sede nanj in uživa. Z družino so izkoristili tudi sprehod do Olimja, pogledali konje, kravice, ribice, cerkev ter malo pojedli, da so si nabrali energije. Večkrat so šli tudi na sprehod do hiške na drevesu, ki jo je naredil stric Dani. Ta je Žigu zelo všeč, saj lahko v bližnjem potoku meče kamenje. Tam so si privoščili tudi nekaj sladkega, da so si pridobili moči za nazaj domov. Včasih, ko je sonček, si Anže zaželi, da zajtrkujejo na balkonu. Z Anžetom rada pogledata tudi risanke, še posebej Tačke na patrulji. Tačke so bile tudi na torti, ki jo je spekla mamica, saj je Anže praznoval rojstni dan. Žiga si z zanimanjem večkrat pogleda tudi knjige.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Skupno 777 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost