Skoči na glavno vsebino
+386 3 818 33 20 - Vrtec Podčetrtek, Trška cesta 66, 3254 Podčetrtek os-podcetrtek@guest.arnes.si

Spoštovani starši!

Poletje se že preveša v drugo polovico in približuje se dan, ko boste vašega otroka prvič pripeljali v vrtec. Ker želimo, da bo prvi dan in tudi vsi dnevi naprej za vašega otroka in vas v vrtcu čim prijetnejši, vas vabimo na spoznavni sestanek novincev, kjer boste dobili informacije in nasvete glede uvajanja otroka v vrtec.

Spoznavni sestanek bo v ponedeljek, 31. 8. 2020, v oddelkih v Podčetrtku, Trška cesta 66, 3254 Podčetrtek in v oddelkih v Pristavi pri Mestinju, Pristava pri Mestinju 27, 3253 Pristava pri Mestinju ob 16.00 oziroma ob uri, ki ste jo prejeli po pošti. Vzgojiteljica vas bo pričakala pred vhodom vrtca.

Prosimo, da pred vstopom v vrtec pridobite zdravniško potrdilo o zdravstvenem stanju otroka in ga prinesete s seboj.

Zaradi pojava COVIDA-19 je potrebno varovanje zdravja vseh nas. Ob prihodu v vrtec, upoštevajte priporočene zaščitne ukrepe (zaščitna maska, varnostna razdalja, razkuževanje rok …). Zaradi priporočil NIJZ prosimo, da se sestanka udeleži le eden od staršev in s sabo prinese copate za otroka in zase.

Še vedno velja osnovni pogoj za vstop otroka v vrtec – popolnoma zdrav otrok in zdravi odrasli.

Z veseljem vas pričakujemo in se veselimo srečanja z vami!

Urška Sovinc, dipl. vzg.                                                                               Sonja Švajger, prof.
pomočnica ravnateljice za vrtec                                                                  ravnateljica

 

vir slike: https://bit.ly/2FHXAoj

(Skupno 250 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost