Skoči na glavno vsebino
+386 3 818 33 20 - Vrtec Podčetrtek, Trška cesta 66, 3254 Podčetrtek os-podcetrtek@guest.arnes.si

Spoštovani starši.

Vljudno vas vabimo na predavanje, “Vzgoja trmastega otroka”, ki bo v četrtek, 17. 11. 2022, ob 16.30 v jedilnici Osnovne šole Podčetrtek.

V goste prihaja gospod Marko Juhant, specialni pedagog, bivši ravnatelj, večni vzgojitelj, oče in avtor številnih knjig o vzgoji otrok. Zagovarja konkreten in praktičen pristop k vzgoji otrok. Skozi izkušnje, vodenje taborov in spremljanje pouka se je naučil, kateri vzgojni ukrepi dejansko delujejo in kateri ne. Opustil je tiste, ki niso delovali in uvajal nove, na katere so se otroci odlično odzivali.

Na predavanju bomo izvedeli kaj je in kaj ni trma, kateri so običajni, a neučinkoviti pristopi staršev, kateri so učinkoviti ukrepi za premagovanje trme, kaj pri otroku deluje v različnih starostnih obdobjih, kako oblikovati samopodobo pri trmastih otrocih in se dotaknili še izbranih raziskanih dejstev o trmastih odraslih in otrocih.

Predavanje nam bo zagotovo podalo pomembne smernice za otrokov razvoj in priporočila za ugodnejše razreševanje nekaterih težavnih situacij.

Želimo, da se aktualnega predavanja udeležite v čim večjem številu.

Vabljeni!

 

(Skupno 83 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost